De bedste Snacks til høns

Melorme til fugle og høns

Lad os sammen tage på opdagelse i en verden af naturligt tilskudsfoder og snacks til høns.

Når man har høns i haven er det klart at der er en hvis symbiose. Hønsene lægger trods alt friske æg til morgenbordet og vi sørge for at fodertruget er fyldt op og at hønsene har hvad de skal bruge. Men hvad hvis du gerne vil gøre noget ekstra for dine fjerklædte venner ?
Vi har flere forskellige tilskud til dine høns så du nemt kan forkæle dem eller give dem ekstra vitaminer, mineraler eller proteiner – uden kunstige tilsætningsstoffer!

Forkæl Dine Høns med Delikate Smagsoplevelser: En Guide til Hønseslik og Proteinkure

Hønseslik har aldrig været mere spændende! Tag din fjerede ven på en smagsrejse med vores udvalg af lækre godbidder. Fra melorme til en overdådig proteinkur, vi har det hele!

Hønseslik #1 – Hirse og Afskallet Havre: En Sikker Vinder:

Forkæl dine høns med Hønseslik #1, en uimodståelig blanding af tre slags hirse og afskallet havre. Den ultimative godbid, der er elsket af alle fjerklædte venner. De små frø i blandingen gør den glimrende til kyllinger og små racer.

Hønseslik #2 – Syv Slags Frø til Enestående Forkælelse:

Giv dine høns en forkælelsesoplevelse uden lige med Hønseslik #2. Med syv slags frø er dette en luksuriøs godbid, der sætter smagsløgene i sving. Blandingen er en fantasktik måde at håndfodre dine høns og samtidig sikre dine høns alle de essentielle vitaminer og mineraller.

Hønseslik #1 og #2 det bedste slik til høns
Venstre: Hønseslik #2 og Højre: Hønseslik #1

Melorme – Hønsens Ultimative Proteinbombardement:

Melorme, ikke kun en lækkerbisken for høns, men også en proteinrig delikatesse. Melorme er altid et hit i hønsegården, og vil altid blive spist med stor glæde. Melorme er god naturlig kilde til vitaminer og proteiner. Melormene kan med fordel blandes med en almindelig foderblanding, fx. Fuldfoder Æglægning eller Hønsekorn Luksus. Melorme kan gives året rundt.

Proteinkur #2 – Super Sund Protein, en kur med god effekt:

En enestående proteinblanding med danske hampefrø, danske ærter, Dansk-toastet soya og sort havre. Proteinkur #2 er nøglen til sundhed og velvære for dine høns når de mangler protein og skal have lidt forkælelse. Til gengæld vil de give dig flere og større æg. Proteinmangel er en normal tilstand og vil som oftes ses ved små æg med kraftig skal, lavt antal æg, fjermangel og langsom vækst. Du skal dog være opmærksom på æggene ikke bliver for store, æg større end 80 g er ikke rarer for hønen at lægge og bør undgås. Hvis du får flere æg i den størrelse eller får mere end et æg pr høne pr dag bør du nok spare lidt på proteinet i foderet.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *