Om os

Nyt navn

1. marts 2022: FoderVen blevet udskilt fra NettoFoder.dk og nu en selvstændig webshop og butik. Det er dog samme sortiment, priser og ejere så det er kun navnet vi har skiftet. NettoFoder fortsætter som producent af lokalt kvalitetsfoder, det kan du læse mere om her.

Hvem er vi

FoderVen er en mindre familieejet webshop der startede op i 2016 under navnet NettoFoder.dk og har leveret lokalt og eget produceret foder til mange danskere siden. Vi sender foder til hele Danmark med GLS, fragtmand samt egen transport og leverede i 2020 ca. 800 paller, mere end 1.500 GLS forsendelser og kørte 60 vareture på Sjælland. Vi har også en lille foderbutik ved Karrebæksminde på Sydsjælland nær Næstved. Webshoppen og butikken drives til dagligt af Christian og Emil med hjælp fra det øvrige hold fra produktionen og administrationen.

Webshop

Webshoppen har hele NettoFoders sortiment og forhandler således lokalt dansk produceret foder med minimum CO2 indhold og altid fri for pesticider. ud over sortimentet fra Nettofoder forhandler vi også en række andre kvalitetsvare så du kan handle foder og tilbehør samme sted og spare på fragt og besværet med at handle flere steder.

Fysisk butik

Butikken har samme sortiment, så du kan være sikker på at kunne finde samme vare online og fysisk. Vil du undgå at køre forgæves kan du sikre dig at butikken har det på lager, ved at kigge under lagerstatus på et produkt. I Webshoppen har vi lavet synlige mængderabatter, så du nemt orientere dig om du skal have en eller flere. Har du brug for professionel rådgivning står vores butikspersonale klar til at hjælpe inden for alle produktkategorierne. FoderVen føre et stort sortiment produceret af den lokal foder producent NettoFoder. Det er vores vision at lever lokalt produceret foder til konkurrencedygtige priser.

Butikken har åbent alle dage fra 08:00 til 20:00 for selvbetjening, har man brug for lidt hjælp i butikken kan man kontakte personale på telefon. Har man brug for konsultation eller vejledning kan man via mail kontakte os.

Lokale mærkevarer fra Nettofoder som vi forhandler hele sortimentet af:

Vi er også stolte forhandlere af:


  •  

Her finder du os

 
 
 

Kontakt os

Emil: info@foderven.dk

Telefon: 81737161 (hverdage mellem 08:30 og 16.00)

Butiks adresse: Saltøvej 42

Kontors adresse: Skælskørvej 46, 4736 Karrebæksminde

Print Friendly, PDF & Email