Du hander direkte med bonden og der er ingen fordyrende mellemled, derfor kan vi tilbyde dig det bedste foder til meget rimelige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vores vildtfuglefoder er produceret lokalt i Karrebæksminde på Sydsjælland og er baseret på de bedste råvare fra marken. Der kan forekomme halmstrå og småsten i foderet, dette er for at undgå spild af korn og unødig produktion af affald. Dermed får du et mere miljørigtigt foder og vi kan holde priserne nede 🙂

Vildtfugle-blandinger

Vi har tre varianter af blandet vildtfuglefoder i 3, 9,5 kg og 15 kg sække:

Budget Fuglene elsker det og rig på næring til en kold vinter.

Luksus Mange små frø samt solsikke og ærter. Til alle havens fugle !

Luksus+ Ingen byg og hvede og ingen skaller fra solsikke ! Rigtig mange små frø og guf til alle havens fugle også de små.

 

Frø til vildtfugle

Vi en række korn og frø som er ideelle som vildtfuglefoder:

HampHampefrø er danskproducerede på MidtSjælland og er perfekte til alle havens fugle.

Vildtfuglefoder Luksus +

 

Hønseslik #1: Specielt god til de små fugle i haven

Hønseslik #2: En eksklusiv frøblanding med både store og små frø – udsøgt luksus til havens fugle.

Melorme: Her er en specialitet som fuglene i haven elsker – store som små. Melorme er meget sunde for havens fugle og er godt at give i den koldeste periode på vinteren.

Solsikkefrø: De stribede solsikkefrø er en rigtig god kilde til både energi, vitaminer og fedtstoffer for havens fugle. Samtidigt er det et rimeligt billigt foder.

Afskallede solsikkefrø: De afskallede solsikkefrø en rigtig god kilde til både energi, vitaminer og fedtstoffer for havens fugle. Måske det foder der er nemmest at fodre med og som giver mindst svinerri på jorden omkring foderbrættet – alt bliver spist op !

Vildtfugleblanding Luksus

Rød Dari: Dette eksotiske frø ser rigtig godt ud på foderbrættet og er en favorit blandt havens fugle – bland det med hamp og majs og du får en flot og faverig blanding 🙂

Majs: Majs er flotte og en god kilde til energi og vitaminer for fuglene i haven. Mange tror det kun er de største fugle der spiser majkornene men i virkeligheden bliver de spist af mange størrelser fugle (dog ikke de mindste).

Print Friendly, PDF & Email