Levering og fragt – postpakker og pallevarer

Pakker leveres indenfor 1-3 hverdage fortrinsvis med GLS.
Pallevarer leveres fra 1-4 dage med DSV. 
Vi gør opmærksom på, at DSV leverer til nærmeste kørefaste underlag på adressen, typisk fortovskanten. Vi kan derfor ikke garantere, at dine pallevarer vil blive stillet det ønskede sted på din ejendom. Men skriv gerne, en placering i bemærkningsfelt på din ordre. Vores opfattelse er at chauffører, vil gøre alt hvad de kan, for at stille pallevarerne hensigtsmæssigt.

Bestil i god tid – især ved levering omkring helligdage

Ordrer til levering inden helligdage (påske, jul mm), bør være bestilt i webshoppen senest 4 dage før. Vi pakker og sender alle modtagede ordrer, men kan ikke garantere normal leveringstid kan overholdes, da vi anvender eksterne fragtfirmaer.

Alle ordrer sendes afhængig af fragttype. Pakker sendes med GLS alle hverdage, også ml jul og nytår (dog ikke helligdagene). Palleordrer leveres før jul eller efter nytår. (Dvs. at der ikke leveres pallevarer i dagene mellem jul- og nytår.) 
Vær opmærksom på at der ikke leveres på søn- og helligdage, samt at GLS og DSV kan holde ferielukket. 

Leveringsomkostninger

Bemærk: Der leveres i Danmark, dog ikke til Færøerne, Grønland og “ikke brofaste øer” 
Ordrer under 20 kg. kan dog sendes til “ikke brofaste øer” i Danmark med GLS mod en ekstra omkostning på 338,- i Ø-tillæg.

Restordre

Bestilles flere varer på samme ordre med forskellig leveringstid, vil den vare med den længste leveringstid være indikator for leverancens samlede leveringstidspunkt. Delleveringer kan forekomme.

Har du fortrudt dit køb?


Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;
a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på info@foderven.dk. 

Baller gebyr

Bemærk at vi har et gebyr ved bestilling af strøelse i baller.

Læs mere her

Print Friendly, PDF & Email